Збираємо матеріали для сайту
|
|
Nick | Дата: Неділя, 29.11.2009, 14:54 | Повідомлення # 61 |
Адмірал
Група: Адміністратори
Репутація: 5
Статус: Offline
| Quote (argo-unf) навіть не знав, що в Палійчука стільки нових творів В нього 19 оповідань і повість. В оповіданні О.Палійчука "Страх заплющити очі" (є в бібліотеці) також є зміни, даю остаточний варіант. Два інші оповідання Палійчука - нові.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Неділя, 29.11.2009, 23:11 | Повідомлення # 62 |
Admin
Репутація: 7
| Ого! Нічогенька буде добірочка!
|
|
| |
Nick | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:14 | Повідомлення # 63 |
Адмірал
| До Admin. Чи потрібно збирати твори Палійчука в книгу "На дорогах Всесвіту", вид-во ПП "Боривітер". Мені здається, що в переліку видавництв всі видавництва, які представлені менш ніж 5 книгами, потрібно зібрати під пунктом "Інші". В оповіданні О.Палійчука "Поцілунок долі" (є в бібліотеці) також є зміни, даю остаточний варіант. Два інші оповідання Палійчука - нові.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 23:15 | Повідомлення # 64 |
Admin
| Quote (Nick) До Admin. Чи потрібно збирати твори Палійчука в книгу "На дорогах Всесвіту", вид-во ПП "Боривітер". Якщо це Вам не важко, звичайно. Адже на початку створення нашого сайту я задекларував прагнення зібрати всі доступні україномовні книги і твори. Звучить трохи шизофренічно, але не менш шизофренічною виглядала рік тому ідея створення сайту україномовної фантастики! Quote (Nick) Мені здається, що в переліку видавництв всі видавництва, які представлені менш ніж 5 книгами, потрібно зібрати під пунктом "Інші". Безперечно, ви маєте рацію, і я вже давно хотів щось з цим зробити, але - пізно. Можливості цього хостингу не дозволяють створювати всередині каталогу більше однієї теки-сторінки. Залишається сподіватися, що колись або зміниться хостинг, або АВ його поміняє .
|
|
| |
Nick | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 23:26 | Повідомлення # 65 |
Адмірал
| В оповіданні О.Палійчука "Сумлінний рахівник" (є в бібліотеці) також є зміни, даю остаточний варіант. Повість Палійчука - нова.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Середа, 02.12.2009, 00:47 | Повідомлення # 66 |
Admin
| Дякую! Викладаю на сторінку автора.
|
|
| |
Nick | Дата: Середа, 02.12.2009, 13:13 | Повідомлення # 67 |
Адмірал
| Підготував повість "Чудесний генератор" В.Владка. Тепер в бібліотеці є всі твори Владка, за винятком одного. Радий, що в бібліотеці з'явились "Чорні зорі" В.Савченка, можливо й тому, що тільки-тільки збиравсь сканувати цю книгу, а тепер зможу зробити щось інше. Непогано було б, якщо всі, хто готує матеріали (і Admin) викладали свій список хоча б 5-ти майбутніх книг, ми не дублювали б одну й ту ж роботу.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Четвер, 03.12.2009, 01:28 | Повідомлення # 68 |
Admin
| Quote (Nick) Підготував повість "Чудесний генератор" В.Владка. Тепер в бібліотеці є всі твори Владка, за винятком одного. Спасибі за працю! До речі, крім "Залізного бунту" є ще роман - "Аероторпеди повертають назад", який в 1936 р. був надрукований - сигнально, але через зближення СРСР і Німеччини його заборонили тиражувати (мав антифашистське спрямування). Все це я колись вичитав у "Науці-Фантастиці", яка в кінці 90-х проанонсувала намір видрукувати роман, але потім сконала від кризи, і все затихло. Але раз хотіли друкувати, значить, у когось він зберігся! Quote (Nick) Непогано було б, якщо всі, хто готує матеріали (і Admin) викладали свій список хоча б 5-ти майбутніх книг, ми не дублювали б одну й ту ж роботу. Як Ви вже помітили, створив тему на форумі. Але тепер треба ще навернути туди користувачів. Піду-но потрушу Е-майлом...
|
|
| |
Nick | Дата: Четвер, 03.12.2009, 22:23 | Повідомлення # 69 |
Адмірал
| Quote (Nick) Тепер в бібліотеці є всі твори Владка Визнаю, поспішив. Є декілька творів В.Владка, які потрібно розшукати: 1934 – Ощадкаса часу - повість 1936 – Аероторпеди повертають назад - повість 1941 – Пригоди Івана Івановича - оповідання 1969 – Зустріч в космосі - оповідання Невідомо, чи були нові оповідання в збірці "Чарівні оповідання" - 1962
|
|
| |
argo-unf | Дата: Четвер, 03.12.2009, 23:58 | Повідомлення # 70 |
Admin
| "Ощадкаса часу" - це, імовірно, перероблений "Позичений час". А "Зустріч у космосі" та "Пригоди Івана Івановича" ще невідомо чи друкувалися українською. Та все одно цікаво було б почитати. Як, до речі, не завадило б ознайомитися з початковим варіантом "Аргонавтів Всесвіту". Мій дід їх колись - ще в 30-х роках - читав, з його слів я зробив висновок, що текст дуже різнився від пізніщого опрацьованого... Але навряд чи зберігся ще десь хоча б екземпляр...
|
|
| |
Nick | Дата: Неділя, 06.12.2009, 18:08 | Повідомлення # 71 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) не завадило б ознайомитися з початковим варіантом "Аргонавтів Всесвіту". Деякі книги можливо знайти в бібліотеках, та майже всі вони змінили обкладинки в бібліотечній майстерні. В мене буде деяка перерва в роботі, а поки-що обіцяна книга:
|
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 00:04 | Повідомлення # 72 |
Admin
| Чудово, нарешті нове іноземне поповнення! Спасибі!
|
|
| |
Nick | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 00:46 | Повідомлення # 73 |
Адмірал
| А ось і книга В.Владка!
|
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 00:11 | Повідомлення # 74 |
Admin
| О! А за цю книгу подвійне спасибі!!!
|
|
| |
omega-62 | Дата: Субота, 12.12.2009, 21:56 | Повідомлення # 75 |
Курсант
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Шановний Адмін! Чи потрібна книга Володимира Вінниченка "Сонячна машина"? Пошуком на сайті не знайшов. Є вона у паперовому вигляді та десь в архівах - у електронному. Якщо потрібно - електронний варіант знайду. Паперовий - сканувати не маю можливості. Якщо хочете - передам книгу так як є З повагою.
Мій блог: http://omegapublish.blogspot.com/
|
|
| |