Збираємо матеріали для сайту
|
|
Stalker | Дата: Четвер, 07.05.2009, 17:49 | Повідомлення # 16 |
Стажер
Група: Перевірені
Репутація: 1
Статус: Offline
| До Admin. Залив на сайт 2 твори : Гаррі Гаррісон І Курт Воннегут. Додано (07.05.2009, 17:49) --------------------------------------------- До Admin. Залив на сайт 2 твори : Василь Бережний і Айзек Азімов.
|
|
| |
argo-unf | Дата: П'ятниця, 08.05.2009, 00:27 | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 7
| Колего Stalkerе, земний уклін вам від усіх шанувальників фантастики! Ви на АВ наразі єдиний постійний поповнювач Б-ки, а такі починання можна лише вітати . Утім, дозволю собі ще кілька невеликих зауважень. Скажімо, на авторських сторінках необхідно викладати конкретні твори автора, а не його збірки, як ви це зробили з тим-таки Бережним (виняток можливий хіба що для циклів взаємопов'язаних оповідань - як от "Кіберіада" чи "Я, робот"). Але я змушений був видалити його не через це, а тому, що два (!) збірники "По спіралі часу" уже давно лежать на АВ в каталозі "НФ-в-ва: ДНІПРО". Отож надалі перевіряйте, чи нема подібних творів на сайті, щоб не було накладок, бо наш дисковий простір дуже обмежений (а взагалі радив би працювати таки з окремими творами, оскільки чимало вже відсканованих і змакетованих книг-збірників лежать у мене в очікуванні розміщення - можливі непотрібні накладки... Ну, хіба що у вас є якісь раритети... ). Успіхів!
|
|
| |
Stalker | Дата: П'ятниця, 08.05.2009, 11:58 | Повідомлення # 18 |
Стажер
| Залив на сайт 2 твори : Володимир Заєць та Леонід Панасенко. Дуже вдячний за позитивну оцінку моєї скромної допомоги сайту, який стає основним системним ресурсом доступу до україномовної фантастики. Дякую за підказку в користуванні навігацією сайту. Хотілося б також запитати, чи можливо додати в категорії таких письменників, як : Толкін Джон Роналд Руел та Ролінґ Джоан К. Викладення таких творів на АВ, як "Володар перснів" та "Гаррі Поттер", на мою думку, тільки збільшать позитивні відгуки та відвідуваність сайту.
|
|
| |
RDX | Дата: П'ятниця, 08.05.2009, 16:49 | Повідомлення # 19 |
Курсант
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Додайте, будь ласка, до німецької фантастики категорію "КЕЛЛЕРМАН Бернгард" (маю його книгу "Тунель"). Дякую.
|
|
| |
argo-unf | Дата: П'ятниця, 08.05.2009, 23:11 | Повідомлення # 20 |
Admin
| Радий старатися, колеги! Категорії - в студію ! Спасибі за співпрацю!
|
|
| |
Stalker | Дата: Неділя, 10.05.2009, 18:49 | Повідомлення # 21 |
Стажер
| Залив на АВ чотири твори: Джон Роналд Руел Толкін. Додано (10.05.2009, 18:49) --------------------------------------------- Залив на АВ п'ять творів: Джоан К. Ролінґ.
|
|
| |
RDX | Дата: Понеділок, 11.05.2009, 10:13 | Повідомлення # 22 |
Курсант
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Quote (argo-unf) Радий старатися, колеги! Категорії - в студію biggrin ! Спасибі за співпрацю! Дякую! Додав фантастичний роман Бернгарда Келлермана "Тунель". Роман то я додав. Але він чомусь не відображається.
Повідомлення відредагував RDX - Вівторок, 12.05.2009, 12:57 |
|
| |
argo-unf | Дата: Середа, 13.05.2009, 23:25 | Повідомлення # 23 |
Admin
| Quote (RDX) Роман то я додав. Але він чомусь не відображається А тепер?
|
|
| |
Stalker | Дата: Субота, 23.05.2009, 11:00 | Повідомлення # 24 |
Стажер
| Питання до Admin. Чому не додані твори Джоан К. Ролінґ та один твір до Джон Роналд Руел Толкін ( "Повернення короля" )???
|
|
| |
argo-unf | Дата: Субота, 23.05.2009, 23:17 | Повідомлення # 25 |
Admin
| Quote (Stalker) Питання до Admin. Чому не додані твори Джоан К. Ролінґ та один твір до Джон Роналд Руел Толкін ( "Повернення короля" )??? Спокійно! Вони додані!!! Просто ще не всі активовані. Річ у тім, що, оскільки вам з певних причин обтяжливо заливати їх у дизайні АВ, це доводиться робити мені. А на все потрібен час. Заодно, до речі, виправляю огріхи сканування .
|
|
| |
Stalker | Дата: Неділя, 24.05.2009, 11:35 | Повідомлення # 26 |
Стажер
| Напишіть, будь ласка, детальніше про зауваження щодо мого дизайну і я в подальших творах виправлю ці недоліки.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Неділя, 24.05.2009, 23:19 | Повідомлення # 27 |
Admin
| Quote (Stalker) Напишіть, будь ласка, детальніше про зауваження щодо мого дизайну і я в подальших творах виправлю ці недоліки. Ну, один раз я уже писав. Скачайте якийсь один твір з Бібліотеки і спробуйте підганяти ваші файли під той взірець (мається на увазі назву шрифта, номер кеглю, розміри і вигляд заголовків, навіть вигляд апострофа, лапок та тире). Зрозумійте, мова не про те, що ваш дизайн поганий, просто хотілося б, щоб файли АВ були впізнаваними. Плюс якість текстів: при вичитці зазвичай виявляється і видаляється від 10 до 60% помилок (саме тому, якщо порівнювати однакові твори на АВ і інших сайтах, наші - ЗНАЧНО КРАЩОЇ ЯКОСТІ)! Якщо ж такий варіант вам не підходить, то заливайте як є, але, повторюсь, в такому випадку текст може якийсь час бути неактивованим, оскільки я не маю часу і змоги працювати водночас над кількома текстами. Це не така валика проблема, але - незручність. Хай щастить!
|
|
| |
Stalker | Дата: Вівторок, 21.07.2009, 18:30 | Повідомлення # 28 |
Стажер
| До Admin. Залив на АВ два твори до категорії Джоан К. Ролінґ ( Гаррі Поттер-6 і Гаррі Поттер-7 ). Дійсно, якість моїх вже виставлених творів на сайті на порядок краща, ніж я заливав. Тепер буду старатись дотримуватись Вашого дизайну. Знімаю капелюха перед Вашою титанічною працею по доведенню текстів до високих стандартів. Удачі в нелегкій праці! Додано (21.07.2009, 18:30) --------------------------------------------- До Admin. Залив до категорії "Радутний Радій" 10 творів цього автора.
|
|
| |
Flina | Дата: Вівторок, 21.07.2009, 21:21 | Повідомлення # 29 |
Капітан
Репутація: 2
| Додала до категорії К. Саймак "Сусід"у суботу, щось не так з ним, бо досі ще не виставлений?
|
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 21.07.2009, 22:55 | Повідомлення # 30 |
Admin
| Усе так, спасибі! Він якраз проявляється .
|
|
| |