Збираємо матеріали для сайту
|
|
argo-unf | Дата: Четвер, 01.12.2011, 21:37 | Повідомлення # 346 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 7
Статус: Offline
| З Вашої подачі на ЗФ відкрилася спецкрамничка, де можна придбати Мантикору і роман Єшкілєва:
http://starfort.in.ua/page/kramnichka
Воно згодиться й для бібліографії .
|
|
| |
Nick | Дата: Неділя, 04.12.2011, 17:59 | Повідомлення # 347 |
Адмірал
Репутація: 5
| Quote (argo-unf) можна придбати Мантикору і роман Єшкілєва Альманах "Мантикора" я придбав, правда, вже дома замітив, що бракована обкладинка (пропустили золотисте тиснення крил кажана), але як бонус одержав келих пива і цікаву розмову. Подивіться зміст. Правда, половина альманаху пропала намарне, бо дали скорочено роман Єшкілева, а я його купив окремо в повному варіанті. "Імператор повені" Єшкілєва я в магазині "Є" придбав за 13 грн.
Quote (argo-unf) Вдячний за поповнення Алфізики В мене є книги цієї серії, та в зв'язку з тим, що текст на сторінках зміщено до центру книги і корінець книги клеєний, при розпізнаванні тексту виникають помилки в кожному рядку сторіки. Виправляти їх дуже довго. Я з книгою Хоменка і Фоменка возився досить довго, але по одному оповіданнячку — та й справився. А от з романами, повістями — складно.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Неділя, 04.12.2011, 19:33 | Повідомлення # 348 |
Admin
| Quote (Nick) Подивіться зміст. Я вже бачив, він є на сайті. Коли буде наступний конкурс, принагідно спитаю авторів, як вони ставляться до можливої своєї появи на АВ . До речі, після прочитання поділіться враженнями від оповідань - не все з опублікованого йшло на ура, і не все, що йшло на ура, опубліковано . Quote (Nick) В мене є книги цієї серії, та в зв'язку з тим, що текст на сторінках зміщено до центру книги і корінець книги клеєний, при розпізнаванні тексту виникають помилки в кожному рядку сторіки. Виправляти їх дуже довго. Я з книгою Хоменка і Фоменка возився досить довго, але по одному оповіданнячку — та й справився. А от з романами, повістями — складно. Авжеж, це чимала проблема. Я сам так зіпсував кілька клеєних книг. І тут нічого не вдієш. У мене от ще більша заковика: у скачаному pdf "Хто ти?" Бердника практично в цілій книзі через сторінку заводський брак тексту. Після 100 сторінок набирання вручну, та ще й фактично навмання - за контекстом уцілілого тексту - я здався. Фініта... Доведеться знову чекати або якісного скану, або готового тексту ...
|
|
| |
SergTorenko | Дата: Четвер, 08.12.2011, 11:29 | Повідомлення # 349 |
Курсант
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Quote вже дома замітив, що бракована обкладинка (пропустили золотисте тиснення крил кажана) На крилах тиснення і немає. http://manticore.starfort.in.ua/uploads/mantykora1.jpg
Там тільки око золоте.
|
|
| |
Nick | Дата: Субота, 10.12.2011, 23:56 | Повідомлення # 350 |
Адмірал
| Quote (SergTorenko) На крилах тиснення і немає Дякую за інформацію, це я помітив малюнок на останній сторінці обкладинки і вирішив, що він повторюється на першій, тільки збільшений.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 12.12.2011, 13:05 | Повідомлення # 351 |
Admin
| Колеги, хто має книгу В. Журавльової "Зоряна соната"? Хочу перекласти ще кілька її творів, аде не знаю точно, які саме вже переклав Л. Залата. Боюся, як би не вийшло накладки...
|
|
| |
Nick | Дата: Вівторок, 13.12.2011, 00:03 | Повідомлення # 352 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) хто має книгу В. Журавльової "Зоряна соната"? Я маю. Що потрібно вияснити? До речі, твори наших класиків я б називав містичними (з елементами містики), а не фантастикою, крім Лесі Українки.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 13.12.2011, 01:10 | Повідомлення # 353 |
Admin
| Quote (Nick) Я маю. Що потрібно вияснити? Які твори там є? Я її читав ще роках у 80-х (після неї полюбив Хайяма ), однак точно не пам'ятаю вже, які речі туди входять. Оце переклав "Уранію" й "Другий шлях" - і забуксував: неохота випадково перекласти вже перекладене. Quote (Nick) До речі, твори наших класиків я б називав містичними (з елементами містики), а не фантастикою, крім Лесі Українки. Надалі виправлюся. До речі, десь у мене на компі є ще одне оповідання Франка - щось там про плотогонів, я його з мережі колись викачав... От тільки щось не можу знайти...
|
|
| |
Nick | Дата: Вівторок, 13.12.2011, 22:00 | Повідомлення # 354 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) Які твори там є?
Зоряна соната: Науково-фантастичні оповідання. Д.: Дніпропетровське книжкове видавництво. 1960. – 164 с. Оповідання: Небесний камінь – с.7-22 Зоряна соната – с.23-35 Блакитна планета – с.36-53 Шостий екіпаж – с.54-64 Алмаз – с.65-79 Через Океан Часу – с.80-96 Експеримент 768° – с.97-121 За 20 хвилин до старту – с.122-133 Над пустелею Хіла – с.134-143 Засновник колонії – с.144-161
Quote (argo-unf) оповідання Франка - щось там про плотогонів В сусыдній бібліотеці є повне видання творів Франка 50-х років. Пошукаю, але вже пізніше.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Середа, 14.12.2011, 02:04 | Повідомлення # 355 |
Admin
| Вельми вдячний! Отож, світлої пам'яті Леонід Залата повністю переклав збірник "Крізь час". Чудово! А я якраз переклав три оповідання з другого збірника - "Людина, що створила Атлантиду": тепер і з нього всі твори є українською! Погляну, може, ще щось додам. А Франка я все ще шукаю...
|
|
| |
Nick | Дата: Четвер, 05.01.2012, 22:51 | Повідомлення # 356 |
Адмірал
| Десь там у вас зберігається оповідання з книги "Пентакль". Я так і не зрозумів, потрібні будуть оповідання з цієї книги чи ні? Для інформації: в Москві вийшла книга цих же авторів російською і там є цікава приписка щодо того, що в них і далі будуть книги під потрійним авторством:
Генри Лайон Олди, Андрей Валентинов, Марина и Сергей Дяченко. Время нарушать запреты. Авторский сборник. — Москва: Эксмо, 2010. — 1024 с. — Серия: Большая серия русской фантастики. Они встретились: "философский боевик" Г.Л.Олди, тонкая лирика М. и С.Дяченко, криптоистория А.Валентинова - звездный состав авторов. Раз в пять лет они встречаются все вместе, чтобы создавать шедевры: "Рубеж" и "Пентакль".
|
|
| |
argo-unf | Дата: П'ятниця, 06.01.2012, 00:26 | Повідомлення # 357 |
Admin
| Щодо макету - безперечно. А от як їх викладати в Бібліотеці - й гадки не маю. В окремій папці - ні. В папці кожного автора зокрема - також не діло. Хіба, може, відкрити каталог на кшталт "Буріме"?
|
|
| |
Geohem | Дата: Вівторок, 24.01.2012, 17:08 | Повідомлення # 358 |
Курсант
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Викладаю про всяк випадок, можливо підійде для бібліотеки. Додано (24.01.2012, 17:08) --------------------------------------------- Є книжки Паоліні, проте в pdf форматі (близько 3 мб). Якщо вони потрібні, можу скинути на пошту.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 24.01.2012, 19:47 | Повідомлення # 359 |
Admin
| Дякую, але в мене вони вже є - не пригадаю навіть, де я їх викопав: чи то на Толоці, чи то на Чтиві... Але що з того, коли з pdf треба ще порядно помарудитись, щоби привести їх у пристойний doc... Наразі до них руки не дійшли ще й близько.
|
|
| |
Nick | Дата: Субота, 05.05.2012, 15:52 | Повідомлення # 360 |
Адмірал
| Обновив матеріали в розділі "Новини видавництв - 2012":
|
|
| |