Збираємо матеріали для сайту
|
|
argo-unf | Дата: Четвер, 01.09.2011, 23:23 | Повідомлення # 286 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 7
Статус: Offline
| Quote (Nick) Можливо, я знайшов би можливість сканувати і їх обкладинки. Що за книги ви маєте на увазі? Скажімо, навскидку: 1957. Голова професора Доуеля (Збірка "У СВІТІ ПРИГОД") 2004. 20 000 льє під водою 2004. Граф Дракула 2005. Чарівник Земномор'я 2007. Крізь час. Темна вежа-2 (Втім, нема і 1) Quote (Nick) Матеріали по книзі Кінга я послав, а от з оповіданням "Еліксир довголіття" поспішив. Ось виправлений варіант. Оповідання виправив. Супроти Бальзака в бібліотеці нічого не маю - перелічені Вами твори таки фантастика.
|
|
| |
Nick | Дата: Субота, 24.09.2011, 00:06 | Повідомлення # 287 |
Адмірал
Репутація: 5
| Не знаю, чи підійде для argo-unf цей твір. Як на мене, то так. Ще хотів запитати: чому немає в бібліотеці твору М. Коцюбинського "Тіні забутих предків"? Адже там достатньо елементів фентезі.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Субота, 24.09.2011, 22:16 | Повідомлення # 288 |
Admin
| Дякую за новий твір для Бібліотеки. Quote (Nick) Ще хотів запитати: чому немає в бібліотеці твору М. Коцюбинського "Тіні забутих предків"? Адже там достатньо елементів фентезі. Хороше питання... Мабуть, треба буде пошурувати в мережі - може, є де текст чи скани.
|
|
| |
Nick | Дата: Понеділок, 26.09.2011, 20:45 | Повідомлення # 289 |
Адмірал
| Вирішив доповнити argo-unf маловідомими творами Бердника. Два твори викладаю сьогодні, ще дві повісті — мабуть, закінчу завтра. Цих творів немає в бібліотеці: — Тартар; — Мати; — Всемогутні дурні; — Сини Світовида. "Тіні забутих предків" підготую з часом, твір в Мережі є, та слід перевірити текст.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 26.09.2011, 22:00 | Повідомлення # 290 |
Admin
| Ого! Оце здорово, страшенно вдячний! Текстографія Бердника поволі викінчується. І це чудово, бо якось неприродно було: класик НФ, а багатьох творів немає. До речі, виклав у Книгозбірні свіжий ексклюзив - нову повість сучасного нашого НФ класика Віктора Савченка. Вражаюча річ. Наразі в скороченому вигляді, та зате - перша публікація!
|
|
| |
Nick | Дата: Середа, 28.09.2011, 23:01 | Повідомлення # 291 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) класик НФ, а багатьох творів немає Є в Бердника багато публіцистики (та з фантастичними ідеями — див. список), є казки і легенди (не знаю, чи потрібні argo-unf): — Легенда про пальму; — Верба та водяний цар; — Кактус та пурпуровий птах; — Казка про тернову стіну; — Квітка папороті; — Легенда про ялину; — Полин — Боже дерево; — Вишня — вічна нареченна; — Казка про ромашку; — Корінь явора; — Хто такий соняшник? — Сказання про малину; — Серце Матіоли. Quote (argo-unf) повість сучасного нашого НФ класика Віктора Савченка Цікаво. Здорово, що перша публікація на цьому сайті. Ще б знати, коли вийде повна версія?
|
|
| |
Nick | Дата: Четвер, 29.09.2011, 22:42 | Повідомлення # 292 |
Адмірал
| Ще одна повість Бердника.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Четвер, 29.09.2011, 23:26 | Повідомлення # 293 |
Admin
| Quote (Nick) Є в Бердника багато публіцистики (та з фантастичними ідеями — див. список), є казки і легенди (не знаю, чи потрібні argo-unf): Наразі з публіцистикою зачекаємо - до повного впорядкування текстографії фантастичної. Щодо казок - узагалі не певен (уже десь була дискусія на цю тему: тільки-но зайдемося з казками, боюся, вже й не дамо з ними ради; тож краще взагалі не чіпати). З маловідомої фантастики ще чув щось про твори "Хто ти?" та "Радістю пройдемо безодні". Закінчення останнього в мене десь навіть є - у "Знання та праця" за 60-ті роки. Але без початку... Quote (Nick) Цікаво. Здорово, що перша публікація на цьому сайті. Ще б знати, коли вийде повна версія? Поки невідомо. А дуже кортіло б почитати, та ще й на папері. Quote (Nick) Ще одна повість Бердника. Дякую, додаю до черги на викладення.
|
|
| |
Nick | Дата: П'ятниця, 30.09.2011, 00:27 | Повідомлення # 294 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) З маловідомої фантастики ще чув щось про твори "Хто ти?" та "Радістю пройдемо безодні" Роман "Хто ти" виходив кілька раз: Бердник Олесь. Хто ти?: Феєрії. – К.: Радянський письменник, 1966. – 436 с. Бердник Олесь. Хто ти?: Роман-симфонія / [Видання друге, доповнене]. – К.: Дніпро, 1987. – 520 с. Бердник Олесь. Хто ти?: Роман симфонія. – К.: Тріада-А, 2004. – 400 с. Попробую пошукати. А щодо "Радістю пройдемо безодні" — нічого не можу сказати. Зате є інформація про ще один твір Бердника: Бердник Олесь. За чарівною квіткою: Фантастично-пригодницька повість. – К.: Дитвидав, 1959. – 118 с. Два твори з бібліотеки мають і іншу назву: На вогні святому спалимо розлуку — ("Жива вода", входить в книгу "Покривало Ізіди" - К.: "Схід-Захід", 2010. - 896 с.) Хто зважиться – вогняним наречеться — (Бердник Олесь. Окоцвіт: Казкова повість. – К.: Веселка, 1970. – 176 с.) а також входить в книгу: "Покривало Ізіди" - К.: "Схід-Захід", 2010. - 896 с.
|
|
| |
argo-unf | Дата: П'ятниця, 30.09.2011, 23:47 | Повідомлення # 295 |
Admin
| Quote (Nick) Зате є інформація про ще один твір Бердника: Бердник Олесь. За чарівною квіткою Ну що ж, маємо ще простір для пошуків .
|
|
| |
Nick | Дата: Субота, 01.10.2011, 23:09 | Повідомлення # 296 |
Адмірал
| Ще два оповідання.
Прикріплення:
NF.rar
(29.2 Kb)
|
|
| |
argo-unf | Дата: Субота, 01.10.2011, 23:21 | Повідомлення # 297 |
Admin
| Спасибі! До речі, колега Хас надіслав "Залізний бунт" В. Владка. Тепер майже всі твори Майстра в наявності!
|
|
| |
Nick | Дата: Понеділок, 03.10.2011, 20:14 | Повідомлення # 298 |
Адмірал
| Quote (argo-unf) колега Хас надіслав "Залізний бунт" В. Владка Думаю, це непогано, що час від часу оповідання з журналів розбавляються творами відомих авторів.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 03.10.2011, 21:31 | Повідомлення # 299 |
Admin
| Певна річ, так навіть цікавіше. Дякую!
|
|
| |
Nick | Дата: П'ятниця, 07.10.2011, 22:30 | Повідомлення # 300 |
Адмірал
| Нові твори:
|
|
| |