Збираємо матеріали для сайту
|
|
argo-unf | Дата: П'ятниця, 11.02.2011, 23:14 | Повідомлення # 241 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 7
Статус: Offline
| Я спочатку так пошукаю, бо до Києва мені таки далеченько . До речі, відшукав підшивку "Науки і суспільства" за 1990 рік - усі номери! Є надія, що знайду ще...
|
|
| |
Nick | Дата: П'ятниця, 11.02.2011, 23:24 | Повідомлення # 242 |
Адмірал
Репутація: 5
| Quote (argo-unf) до Києва мені таки далеченько Мені ще дальше, я зараз в Москві, тут цього журналу нема, та як буду в Києві - подивлюся. "Наука і суспільство" за 1990 - бібліографія за вами. Я працюю і з журналами і з книгами, як буде нова тема "Бібліографії", почну викладати.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Неділя, 13.02.2011, 00:21 | Повідомлення # 243 |
Admin
| Quote (Nick) "Наука і суспільство" за 1990 - бібліографія за вами. Я працюю і з журналами і з книгами, як буде нова тема "Бібліографії", почну викладати. На днях почну викладати "НіС". А теми в Бібліографії вже є, та їх ще треба доводити до ума...
|
|
| |
Flina | Дата: Понеділок, 14.02.2011, 23:43 | Повідомлення # 244 |
Капітан
Група: Перевірені
Репутація: 2
| Біографія Артура Чандлера, дуже коротенька зате "рідкісна" в неті , навіть не знаю чому взялась за неї і відклала Р.Шеклі , може тому що мало матерілу і швидко його опрацювала))). я не можу прикріпити файл, пише "невірний формат зображення"???
Повідомлення відредагував Flina - Понеділок, 14.02.2011, 23:47 |
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 15.02.2011, 00:08 | Повідомлення # 245 |
Admin
| Quote (Flina) я не можу прикріпити файл, пише "невірний формат зображення"??? Спробуй-но тоді додати матеріал просто сюди: http://argo-unf.at.ua/publ/dovidki_pro_avtoriv/chandler_artur/93 А я вже підкоригую, коли що .
|
|
| |
Flina | Дата: Середа, 16.02.2011, 21:18 | Повідомлення # 246 |
Капітан
| Гарно виглядає з двома фото, я й не знала що так можна, бо до інших би більше додала :D. То як, скільки можна додавати до наступних біографій?
|
|
| |
argo-unf | Дата: Середа, 16.02.2011, 23:58 | Повідомлення # 247 |
Admin
| Quote (Flina) То як, скільки можна додавати до наступних біографій? Та скільки завгодно... але щоб воно виглядало як ілюстрований текст, а не як фотоальбом!
|
|
| |
Flina | Дата: Неділя, 12.06.2011, 23:37 | Повідомлення # 248 |
Капітан
| Привіт! Додаю біографію Макдевіта, має бути найкращою з перекладених українською, російкою мовами плюс, відносно, свіженьке фото, дякувати Богу, автор ще жививй Знову не вдається додати текст
Повідомлення відредагував Flina - Неділя, 12.06.2011, 23:40 |
|
| |
argo-unf | Дата: Понеділок, 13.06.2011, 23:57 | Повідомлення # 249 |
Admin
| Спробуй-но залити матеріал безпосередньо в його теку: http://argo-unf.at.ua/publ/dovidki_pro_avtoriv/makdevit_dzhek/94 А ілюстрацію я потім додам. І вчергове спасибі за добру роботу!
|
|
| |
Flina | Дата: Вівторок, 14.06.2011, 08:21 | Повідомлення # 250 |
Капітан
| Та нема за що Головне, щоб моя робота була комусь корисна, хочеться думати що так воно і є.
|
|
| |
argo-unf | Дата: Вівторок, 14.06.2011, 20:11 | Повідомлення # 251 |
Admin
| А таки так ! Бо, стільки читаючи Макдевіта, я оце досі не спромігся ознайомитися з його життєписом. По-українськи точно б ніде не знайшов. Так що моє "дякую" першопрохідцю україномовної НФ-бібліографії - щиро! Ось тільки в кінці статей не вистачає підпису. А ще б краще - з копірайтом. І для читачів, і для майбутніх дослідників, і для шляхетних піратів, котрим може спасти на думку означені статті розтиражувати (а буде так майже напевне).
|
|
| |
Flina | Дата: Середа, 15.06.2011, 21:34 | Повідомлення # 252 |
Капітан
| Quote (argo-unf) Ось тільки в кінці статей не вистачає підпису. А ще б краще - з копірайтом Ти маєш рацію, певно таки треба підписувати, а от що таке копірайт не знаю , то що написати ім`я і прізвище зараз, якшо ти зможеш виправити чи вже на наступному матеріалі?
|
|
| |
argo-unf | Дата: Четвер, 16.06.2011, 23:32 | Повідомлення # 253 |
Admin
| Пиши зараз, чого там . Ну і надалі, певна річ. А копірайт - це знак ©, що засвідчує виключне право автора на опублікований матеріал. Його я також додаватиму по ходу.
|
|
| |
Nick | Дата: Середа, 20.07.2011, 00:02 | Повідомлення # 254 |
Адмірал
Репутація: 5
| Приїхав на кілька днів в Україну. Підготував декілька текстів. Є рецензія на оповідання, як її з'єднати з самим оповіданням, не знаю. Продивіться "Уйгурстанська історія", там в кінці описується силове поле, процес інкапсуляції, тому я й виділив це оповідання в групу фантастики. Щось подібне й з оповіданням "Затори на дорогах", ніби й фентезі, а може й ні. Раджу почитати книгу ЩЕРБАКА Юрія "Час смертохристів". Вона є в магазинах. Цікаво описано можливе майбутнє України. З задоволенням читав книги Сюзанни КОЛЛІНЗ "Голодні ігри" та "У вогні". Раджу. З'явилась нова книга Сергія Батурина "Легенда".
|
|
| |
argo-unf | Дата: Четвер, 21.07.2011, 15:06 | Повідомлення # 255 |
Admin
| Щиро вдячний за такий ВАГОМИЙ внесок у бібліотеку! Почну розміщати, але поступово . Багато-бо творів щонайсвіжіших (2011 р.), і автори можуть мати претензії до АВ з приводу їх публікації. У тих, із ким маю контакт, спробую пробити дозвіл, інші ж викладу через кілька місяців. До речі, а в якому часописі видрукувано "Де ти, плането Райдужна"?
|
|
| |