Аргонавти Всесвіту
сайт україномовної фантастики
Меню сайту
Розділи новин
Нові надходження [2375]
Новини видавництв - 2013 [3]
Новини видавництв - 2012 [2]
Новини видавництв - 2011 [2]
Новини бібліографії [100]
Нові конкурси фантастики [18]
Нові переклади [53]
Новини зі світу фантастики [22]
ЕЛЕКТРОННА КНИГОЗБІРНЯ [24]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 1656
Головна » 2011 » Листопад » 13 » 2011 - І
2011 - І
23:11
2011 рік

А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА (Київ)

АНТИПОВИЧ, Тарас. Хронос. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. — 200 с. (Доросла серія).

«Хронос» — футурологічний роман з винятково ефектним сюжетом і прискіпливо-болісним поглядом на світ найновіших технологій та одвічних людських спокус. Події роману беруть початок 2040 року, коли новий науковий винахід кардинально змінює долі людей. За образом космополітичного суспільства у новій книзі цього надзвичайно обдарованого молодого письменника проступає віртуозна проекція на сучасну Україну.

ДАЛ, Роальд. Чарлі і шоколадна фабрика / Роальд Дал ; з англ. пер. Віктор Морозов. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011.— 239 с. : іл.

Чарлі і шоколадна фабрика» — найпопулярніша книга Роальда Дала, одного з літературних батьків Джоан Ролінґ — авторки «Гаррі Поттера»... Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік — на його день народження — дарували єдиний дарунок — маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу.

КАФКА, Франц. Романи, оповідання, щоденники, листи. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. ??? с.

Його оповідання і романи побудовані за законами фантастичної логіки сновидінь, але в той же час показують реалістичні деталі повсякденного життя. Новела «Перевтілення» шокує своїм песимізмом. Весь час автор наголошує на тому, що людина, опинившись у безвихідному становищі, нікому не потрібна, її цураються, від неї одвертаються найближчі люди. Суспільство, яке відштовхує душевно хвору, безпомічну людину, не має шансу вижити, воно повинно загинути. Цікаво, що ніхто з численних песимістів до Кафки не зміг показати людину в такому жалюгідному становищі — перетворену на бридку потворну комаху.

РОУЛІНҐ, Джоан Кетлін. Гаррі Поттер і в'язень Азкабану [Текст] / Дж. К. Ролінґ ; з англ. пер. Віктор Морозов за ред. Івана Малковича. - Вид. 19-е. - К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. - 383 с.

Після насмішок Дурслів Гаррі іде з дому. Він сідає в чарівний автобус, де взнає про Сіріуса Блека, який сидів в Азкабані за вбивство 13 чоловік і втік з Азкабану цього року. Плюс до цього, Гаррі Почув розмову Моллі і Артура Візлі, в якій вони обговорювали втечу Блека з Азкабану.
В Гогвортсі з’являється новий вчитель із Захисту від Темних сил — професор Люпин, який був знайомий з батьками Гаррі і навіть з самим Сіріусом Блеком. Відкриється таємниця Ронового щура, який в подальшому дуже змінить життя Гаррі.

РОЛІНГ, Джоан Кетлін. Гаррі Поттер і келих вогню / Дж. К. Ролінг ; з англ. пер. Віктор Морозов та Софія Андрухович. Вид. 18-е. — Київ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. — 671 с.

У Гаррі попереду четвертий рік навчання в школі магії і чародійства — Гогвортс. Нові закляття, нові зілля, нові предмети, нові вчителі, все це вже знайоме Гаррі. Але в школі оголошується приголомшлива новина: в цьому році буде проходити Тричаклунський Турнір, і звичайно, кожен захоче прийняти в ньому участь. Але для когось цей Турнір стане смертельним...

РОУЛІНҐ, Джоан Кетлін. Гаррі Поттер і смертельні реліквії [Текст] / Дж. К. Ролінґ ; з англ. пер. Віктор Морозов за ред. Олекси Негребецького та Івана Малковича. - Вид. 3-є. - К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. - 637, [3] с.

Гаррі звалив на свої плечі таємниче, небезпечне і майже нейздісненне завдання: знайти і знищити решту Волдемортових горокраксів. Ще ніколи Гаррі не почувався таким самотнім, а його майбутнє ще ніколи не здавалося йому таким похмурим... У цій заключній і чи не найяскравішій зі всієї "поттеріани" книзі Дж. К. Ролінґ дає довгоочікувані відповіді на багато запитань. Її захоплююча манера оповіді з численними несподіваними сюжетними поворотами дарує неймовірну насолоду мільйонам читачів — тих, які трималися з Гаррі аж до самого кінця.

РОЛІНҐ, Джоан Кетлін. Гаррі Поттер і філософський камінь / Дж. К. Ролінґ ; з англ. пер. Віктор Морозов ; за ред.: Петра Таращука та Івана Малковича. Вид. 21-е. — Київ : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. — 320 с.

"Гаррі Поттер і філософський камінь" - перша книга про Гаррі Поттера. Тут Гаррі взнає, що він чарівник. Вперше потрапить в Гогвортс. Познайомиться з Роном Уізлі та Герміоною Грейнджер. В Гаррі починається новий етап в житті. Але крім друзів у Гаррі з’явлються і вороги - Северус Снейп, майстер чарівного зілля, і Драко Малфой, ровесник Гаррі зі Слізеріна. Але вони навряд чи можуть зрівнятись з головним ворогом Гаррі - Лордом Волдемортом. Тим самим, що «нагородив» Гаррі шрамом і вбив його батьків.
 
РОУЛІНҐ, Джоан Кетлін. Гаррі Поттер і філософський камінь [Текст] / Дж. К. Ролінг ; з англ. пер. Віктор Морозов ; за ред. Петра Таращука та Івана Малковича. - Вид. 22-е. - К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2011. - 317 с.

Альфа Реклама (Київ)

КОСМІНА, Валентина. Ама-Зена. Пісні Дикого Степу : [фантастика]. — Київ: Альфа Реклама, 2011. — 228, [1] с.

В фантастичній повісті «Пісні Дикого Степу» автор звертається до популярної теми — минулих подій, легендарної історії Придніпров’я. Деякі сюжети написані на основі археологічних знахідок і наукових припущень, деякі є повністю вигаданими, але основна концепція повісті побудована на ідеї захисту рідної землі — Дикого Степу.
Повість розповідає про Древніх Хранителів Дикого Степу, про те, як вони обирали своїх наступників, і як виховували їх. Історія зростання і виховання феноменальних властивостей маленької дівчинки Зенки показує загальні моменти виховання Хранительок Дикого Степу, про яких згадував відомий історик Геродот, називаючи їх «амазонками» і записуючи легенди Скіфії. Персонажі повісті вигадані, але в їх образах зібрані певні можливості древніх вмінь та знань, про які говорять легенди та перекази. В повісті багато пісень, які насичують її емоційним забарвленням, пов’язуючи в єдиний вінок події та сюжети.

Астролябія (Львів)
 
ТОЛКІН, Джон Рональд Руел. Гобіт, або Туди і звідти. — Львів: Вид-во «Астролябія», 2011. — 304 с.

Це історія надзвичайної пригоди, яку втнула ватага ґномів, узявшись відшукати загарбане драконом золото. Мимохіть учасником цієї ризикованої виправи став Більбо Торбин, прихильний до комфорту і позбавлений амбіцій гобіт, котрий, на власний подив, виявив неабияку винахідливість і вправність у ролі зломщика. Сутички з тролями, ґоблінами, ґномами, ельфами та гігантськими павуками, бесіда з драконом, Смоґом Величним, і радше мимовільна присутність на Битві П’ятьох Армій — ось лише деякі пригоди, що їх судилося пережити Більбо. Але траплялись і світліші моменти: щира дружба, смачне частування, сміх та пісні.
Написаний професором Толкіном для власних дітей, «Гобіт» відразу ж по виході у світ зустрів палке схвалення. Ця дивовижна історія, цілком закінчена та вивершена, водночас є преамбулою до «Володаря Перстенів». Видання, прикрашене чудовими ілюстраціями Алана Лі, задовольнить навіть найвибагливіших читачів.

Астропринт (Одеса)

ГАРАНІН, Володимир Михайлович. Четверте бажання : новелети, фантаст. оповід., демонолог. повість. / Володимир Гаранін; [ред. Н. Я. Рихтік] — Одеса: Астропринт, 2011. — 119, [1] с.: іл.

В новелі, що дала назву збірці одеського поета і письменника Гараніна, подано нову версію казки про золоту рибку...

БАО (Донецьк)

КОТЛЯРЕВСЬКИЙ, Іван Петрович. Енеїда. Наталка Полтавка. Москаль-чарівник : [поема, п'єси]. — Донецьк : БАО, 2011. — 382, [16] с. : іл.

До книжки ввійшли бурлескно-травестійна поема «Енеїда» та п’єси «Наталка Полтавка» і «Москаль-чарівник», що належать перу видатного класика української літератури Івана Петровича Котляревського. Ці твори вплинули на подальший розвиток вітчизняної літератури. Козаки-троянці стали втіленням національного духу й лицарської слави, а їхні пригоди — зображенням поневірянь запорожців після зруйнування Січі. Наталка Полтавка і москаль-чарівник — улюблені персонажі українського національного театру. Видання розраховане на широкий загал шанувальників українського слова.

УКРАЇНКА, Леся. Незабутні шедеври : поезія, драматургія. — Донецьк: БАО, 2011. — 303 с.: іл., ноти, [9] арк. кольор. іл.

Збірка творів видатної вітчизняної поетеси Лариси Петрівни Косач-Квітки, відомої під псевдонімом Леся Українка. До видання ввійшли вибрані поезії, знаменита драма-феєрія «Лісова пісня», а також драматична поема «Бояриня». Письменниця, закохана у природу рідного краю і стародавні легенди, писала у своїх творах про вічні цінності — Батьківщину, правду, кохання. Її творчість — великий скарб не тільки української, а й усієї світової культури. Видання адресоване широкому загалу шанувальників української літератури.

Видавець Корбуш (Київ)

КОТЛЯРЕВСЬКИЙ, Іван Петрович. Енеїда. – Київ: Видавець Корбуш, 2011. – 440 с.

Унікальне видання "Енеїда" Івана Котляревського оформлене сотнею ілюстрацій (із них 42 повношпальтові) художниці Оксани Тернавської, яка працювала над ними три роки, сполучала малюнок від руки з комп’ютерною графікою. Вдало поєднані давньогрецький стиль з українським бароко на малюнках створюють враження, наче ви дивитесь яскравий фільм. Як живі, постають перед нами Еней, Дідона, боги з Олімпу... Ілюстрації створюють абсолютно новий, чарівний світ міфологічної казки українського народу. Майстерно вимальовані пензлем персонажі, знайомі з дитинства кожному українцеві. Художниця використала традиційні українські кольори — червоний, зелений і синій.
Видання, як завжди, представлено у двох варіантах: колекційному, пронумерованому примірниками ручної роботи, із сертифікатом з водяними знаками, надрукованими на особливому коштовному папері (папір ручної роботи за технологією XVIII століття, зберігається понад 100 років), в оправі із натуральної шкіри, із золотим обрізом (за ціною 14 000 грн.); та доступнішому для широкого кола читачів, проте не менш майстерно виготовленому — для широкого загалу (за ціною 1500 грн.). Якщо колекційні примірники зможуть прикрасити полиці президентів, міністрів, відомих політиків, стати гідним подарунком для високих закордонних гостей, то другий варіант стане окрасою бібліотеки будь-якого пересічного українця, який шанує свою літературу, культуру та історію.

ТЕРНАВСЬКА, Оксана Іванівна. Ілюстрації до поеми Івана Котляревського "Енеїда" : [альбом] /[худож. Тернавська О. І.]. — Київ: Корбуш, 2011. - 41 с. : кольор. іл.

Художник Оксана Тернавська намалювала 100 ілюстрацій (із них 42 повношпальтові) до книги "Енеїда" Івана Котляревського. Найкращі з них представлена в цій книзі. Оксані вдалося поєднати давньогрецький стиль з українським бароко. Ілюстрації створюють абсолютно новий, чарівний світ міфологічної казки українського народу. Майстерно вимальовані пензлем персонажі, знайомі з дитинства кожному українцеві.
Відомо, що мистецтво книжкової ілюстрації дуже наближено до театру, а художник книги — головний режисер дії. У цій книзі О. Тернавська стала і костюмером, і бутафором, і декоратором. Вона навіть провела своєрідний кастинг для всіх героїв. І книга виглядає, як яскравий фільм, персонажі якого прийшли до нас із глибин віків.

Видавництво Жупанського (Київ)

КЛЕЗІО, Жан-Марі Ґюстав Ле. Золотошукач. — Київ: Вид-во: Жупанського, 2011. — 270 с. — Серія: Лауреати Нобелівської премії.

Роман лауреата Нобелівської премії 2008 року Жана-Марі Ґюстава Ле Клезіо «Золотошукач» — це розповідь про пошук своєї ідентичности у заплутаному жорстокому світі, це спроба відповіді на кричущі питання розгубленого людства, яке знемагає від невмотивованого духовного і фізичного насилля, що панує у так званому проявленому світі, насилля, що спричинює безкінечні конфлікти, втягує в них цілі народи і нищить життя на планеті і саму планету. Це також щира розповідь про справжню дружбу, велику любов і чисте кохання…

ОРОС, Ярослав. Триликий Ной: Хроніка міжчасся / Ярослав Орос. — К.: ФОП Жупанський, 2011. — 320 с.

Хроніка міжчасся «Триликий Ной» складається з трьох творів — «Оборудка Сима», «Покута Хама» та «Модуль Яфета», в яких автор метафорично змальовує образ гріха (гріхопадіння) від споконвіку до наших днів. Розповідаючи про свою нову книгу, "Триликий Ной", Ярослав Орос зауважив, що писав її не як християнин, а як арієць. Книга складається з трьох частин: "Модуль Яфета", де автор розглядає таємні товариства світу; наступною стала "Покута Хама" — історія про Хама-українця, яка піднімає проблему національної гідності. Третім сином Ноя був Сим, праотець семітів, тому третю частину повісті Ярослав Орос присвятив саме йому, назвавши її "Оборудка Сима".

Видавництво Старого Лева (Львів)

ГРИДІН, Сергій. Федько, прибулець з Інтернету / Сергій Гридін ; худ. Оксана Шапкаріна. — Львів: Видавництво Старого Лева, 2011. — 160 с. : іл. Серія: Планета Чудасія.

Герої цієї історії — звичайні хлопці Сашко та Петрик — з волі зовсім не звичайного інтернетного віруса потрапляють у віртуальний світ, де їм доведеться зустрітися з жорстокими піратами, дикими людожерами, голодними крокодилами та потворними чудовиськами. Побачити таких ворогів на екрані — далеко не те саме, що зіткнутися з ними віч-на-віч. Отож, чи зможуть хлопці подолати усі перешкоди і повернутися додому, а головне — чи зуміють вони зберегти свою дружбу в таких непростих випробуваннях?

ГРИДІН, Сергій. Федько у віртуальному місті / Сергій Гридін. — Львів: Видавництво Старого Лева, 2011. — 208 с. Серія: Планета Чудасія.

Зовсім не підступний, а кумедний і дуже милий комп'ютерний вірус Федько — в небезпеці. Щоб визволити його з віртуального полону, друзям Сашкові, Петрикові та марічці Петренко доведеться блукати віртуальним містом та поквитатись із наймогутнішим комп'ютерним вірусом у світі...

ЕНДЕ, Міхаель. Нескінченна історія. — Львів:Вид-во Старого Лева, 2011. — 559 с.

"Нескінченна історія" Міхаеля Енде стала "золотою класикою" дитячої літератури, була перевидана багатьма мовами і успішно екранізована. Це книга про книгу, яка так полонить увагу звичайного хлопчика Баетіана, що він потрапляє в іншу реальність, у чарівну країну Фантазію, щоб вплинути на хід подій і порятувати Дитинну Царівну.

Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки (Луцьк)

УКРАЇНКА, Леся. Волинський скарб : вибр. твори. — Луцьк: Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки, 2011. — 551 с.: іл.

«Волинський скарб» — видання творів Лесі, написаних на Волині і про Волинь, окрема збірка численних досліджень Лесиної творчості у контексті світових художніх течій і напрямів — то лише малесенька частинка данини, віддана в ці дні видатній землячці волинянами.

Грані-Т (Київ)

БУЛАХ, Катерина. День кота : [повість: для дітей мол. та серед. шк. віку]. — К.: Грані-Т, 2011. — 101, [2] с.: іл. — (Сучасна дитяча проза).

Дві подруги, Настя й Кароліна, у перший день літніх канікул перетворюються на кішок і мандрують знайомими околицями, аж поки не настає вечір, і їм час знову ставати людьми. Але Кароліна зникає, і знайти її допоможуть лише нові знайомі — бо з людьми тепер не поговориш...
За фантастичним сюжетом дебютної повісті Катерини Булах, відзначеної другою премією конкурсу «Золотий лелека», прозирає природне бажання людини подивитися на себе збоку. І враження від цього захоплюючого перетворення залишаються дуже цікаві й напрочуд показові. Тут направду є над чим задуматися — передовсім над самим собою!

РОЗДОБУДЬКО, Ірен. Пригоди на острові Клаварен / Ірен Роздобудько. — К.: Грані-Т, 2011. — 120 с.

Вирушаючи в подорож малесенькою річкою, слід бути особливо обережними, якщо на ній є старезна дамба. Бо в дамбі, можливо, є печера… А в печері — щонайсправжнісінька часова діра… Що чекає на допитливих п’ятикласниць, юних шукачок пригод Клаву й Рено? Безлюдний острів, який можна назвати своїми іменами, ночівля у кроні дерева, а на сніданок — черепашача яєчня під кокосовим соусом… Та це ще не все. Адже до безлюдних островів нерідко навідуються пірати — і тоді стає по-справжньому небезпечно!

Егмонт Україна (Київ)

МАКНАБ, Кріс. Трон. Спадок : за мотивами фільму, сценарій Брайана Клагмена та Лі Стернтела. — Київ: Егмонт Україна, 2011. — 112 с.

Коли Сем Флінн був зовсім маленьким, батько розповідав йому про життя всередині комп'ютера. Але одного разу вночі батько пішов ... і не повернувся. Через двадцять років Сем отримав дивне послання. Він відгукнувся на заклик і опинився в таємничому цифровому світі, де живуть і борються не люди, а програми. Сили зла загрожують підпорядкувати собі не тільки цифровий, але й реальний світ. Чи зуміє Сем вистояти у віртуальній боротьбі або назавжди залишиться полоненим ігрової мережі?
 
Ексмо-Україна (Київ)

ВЕРН, Жуль. 20 000 льє під водою. — Київ: Ексмо-Україна, 2011. — 464 с. — ISBN: 978-617-538-078-9

Мабуть, чимало вчених і винахідників обрали професію, начитавшись у дитинстві Жуля Верна, адже дитяче бажання стати такими сміливими та розумними, як і герої Жуля Верна, залишилося у багатьох на все життя. В одному з найпопулярніших своїх романів письменник яскраво змальовує розмаїття підводного світу. Він мріє про апарат, у якому люди зможуть занурюватися у морські глибини. Майже все, описане геніальним письменником, вже стало реальністю, але його творами, безсумнівно, захоплюватимуться ще багато поколінь.
 
Знання (Київ)

ВИННИЧЕНКО, Володимир Кирилович. Лепрозорій : роман / Володимир Винниченко ; [післямова Галини Сиваченко] ; НАН України, Ін-т л-ри ім. Т. Г. Шевченка. - К. : Знання, 2011. - 382 с. - (Класна література).
 
«Лепрозорій» – це захоплюючий детектив-утопія із палкими пристрастями на тлі політичного життя Франції.
У такій формі автор розмірковує над природою людини, драматичністю, а часто трагічністю її життя, причинами негармонійності стосунків між людьми, над засобами «лікування сучасного людського організму».
Назва твору глибоко символічна. У «Лепрозорії» в яскравій художній формі втілено ідею конкордизму як способу порятунку людства, зануреного у власний жах агресії, воєн, злиднів.
 

Кальварія (Львів)

ТУЛЛІ, Маґдалена. Сни й камені. Повість. / Маґдалена Туллі ; Пер. з польської Віктора Дмитрука. — Львів: Кальварія, 2011. — 112 с.

«Сни й камені» — це метафорична історія розвитку великого міста (в якому впізнавані абриси Варшави), антиутопія, розповідь про невдалу спробу витворити досконалий світ. За словами Авторки, «ця книжка — не про місто, вона — про життя і смерть».
 
Кварт (Львів)
 
МАНТИКОРА : Альманах метареалістичної літератури / Шеф-ред. В. Єшкілєв і Н. Щерба. — Львів: Кварт, 2011. — 420 с.
 
В даному альманаху друкуються твори-переможці конкурсу "Золота Мантикора", темою якого стала таємнича і могутня магія гір. Правда, половину об'єму альманаху віддано під скорочену версію роману В. Єшкілєва "Тінь попередника", повна версія якого вийшла в видавництві "Ярославів Вал". 

Кий (Київ)

ВЕРХОВСЬКИЙ Валерій. Ера електрики. - К.: Кий, 2011. - 292. - (Бібліотека української фантастики).
 
Перша авторська збірка з чотирнадцяти оповідань і повісті, написаних у різних фантастичних жанрах: від сюрреалізму до суто наукової фантастики.

КИМ (Київ)

ГРИГОРЕНКО, Анатолій Кирилович. Запізнілий цвіт валінурії : Наук.-фантаст. роман. / Анатолій Григоренко, Олег Кузьменко. — Київ: КИМ, 2011. — 223 с.: іл.

Майбуття, яким його бачать автори науково-фантастичного роману, відділене від сьогодення півтисячорічним проміжком часу.
У романі розповідається про людей, що живуть у далекому XXV сторіччі. Саме туди волею випадку потрапляє з нашого часу його головний герой Євген Терен.

Книга (Київ)

УКРАЇНКА, Леся. Драми та інтерпретації. — Київ : Книга, 2011. — 912 с. : портр., іл.

У збірці «Леся Українка. Драми та інтерпретації» (видавництво «Книга» за підтримки Фонду «Відродження») представлено 15 творів авторки із супровідними текстами сучасних українських літературознавців: Тамари Гундорової, Володимира Панченка, Оксани Забужко, Ростислава Семківа, Миколи Сулими та інших. Як пояснила упорядник і автор передмови до збірки доктор філологічних наук Віра Агєєва, до роботи вона запросила колег, яких вважає найцікавішими літературознавцями. Планувався вихід збірки, що вмістила би всі 23 драми Лесі Українки, проте з фінансових причин удалося видати лише 15 накладом одна тисяча екземплярів. Над оформленням працювали молоді художники Сергій та Людмила Лук’яненки.

Книгоноша (Київ)

ЯНГ, Вільям Пол. Хижа / Вільям Пол Янг. — К.: Книгоноша, 2011. — 288 с.

Міссі, найменшу доньку Аллена Філліпса Маккензі, викрадено під час сімейного відпочинку. Докази її брутального вбивства виявлено в занедбаній хижі в штаті Орегон. Чотири роки потому, сповнений Великим Сумом Мак одержує листа від Бога, який запрошує його до хижі на вихідні.

Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля” (Харків)

БАКАЛЕЦЬ, Ярослава; ЯРІШ Ярослав. Із сьомого дна. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля”, 2011. — 400 с.: іл.

Диявол ніколи не спить! От і послав він трьох чортів в Україну, щоб сіяли ненависть і розбрат між козаками Богдана Хмельницького, які ще вчора воювали разом проти татарів і поляків. У фантастичному обрамленні реальні історичні особи оживають для боротьби з потойбіччям... Першу премію Всеукраїнського конкурсу "Коронація слова"— 2010 серед романів отримав текст "Із сьомого дна" про останні дні життя Богдана Хмельницького — його авторка Ярослава Бакалець зізналася, що надихнулася романом Ліни Костенко "Берестечко".

БРАУН, Ден. Янголи і демони [Текст] / Ден Браун ; пер. Анжели Кам'янець. - Х. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. - 544 с.

Всесвітньо відомого фахівця з релігійної символіки Роберта Ленгдона терміново викликають до Швейцарії, щоб дослідити загадковий знак, випалений на грудях по-звірячому вбитого фізика. Він робить приголомшливе відкриття: це справа рук давнього ворога Церкви - таємної організації ілюмінатів. Крім того, у Ватикані закладено надпотужну бомбу, яку має знайти саме Ленгдон разом із чарівною жінкою-науковцем Вітторією Ветрою. На них чекає шалена пригода: йдучи по сліду безжального вбивці, збирати трупи, видиратися на собори, спускатися в підземелля, щоб знайти нарешті лігво ілюмінатів і врятувати Святий престол.

ВЕЛЛС, Герберт. Машина часу. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля”, 2011. — 238 с.: іл., [8] арк. кольор. іл. — (Бібліотека пригод).

«Машина часу» стала одним з перших літературних творів, де описуються мандри людини у часі за допомогою техніки. Основна частина цього порівняно невеликого за об'ємом твору описує світ майбутнього (802701 рік), куди відправляється Мандрівник в Часі (автор не називає героїв книги за іменем). Цей світ є своєрідною антиутопією — науковий прогрес привів до деградації людства.

ГАРКНЕССС, Дебора. Сповідь відьом. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 672 с. Серия: Світові бестселери українською.

Містична історія стала бестселером у 32 країнах! Тисячу років тому вампіри, чарівники і демони уклали угоду. Але Діана, спадкоємиця давнього відьомського роду, сама того не підозрюючи, порушила той закон. Багато років тому, коли загинули її батьки, Діана зреклася магічного дару, мріючи стати звичайною людиною. Але тепер, коли до її рук потрапила зачарована книга, вона вже не зможе жити без магії. Відьми, вампіри й демони прагнуть заволодіти манускриптом. Життя Діани в небезпеці, але на допомогу їй приходить... вампір. Дівчина палко покохала його всупереч забороні. Та їхнє почуття надто сильне, сильніше за життя. Вони ладні на все, аби бути разом...

ГРАНЕЦЬКА, Вікторія. Мантра-омана. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля» , 2011. — 240 с.

Роман, в якому вибагливо переплетені містика у стилі Кінга та глибокий психологізм Дашвар.
Єва зробила все, щоб стати закінченим стервом. Вона живе лише для власного задоволення. Єдине, що не вписується в стиль її життя — сни. Щоночі до неї приходить таємничий Ловець Снів і умовляє стрибнути з даху. Та сліди від його пальців залишаються і після пробудження Єви.
Тільки смерть і «воскресіння» дозволяють зрозуміти, чому її теперішнє життя стало беззмістовним — колись вона була іншою, палко кохала. Але рідна мати зробила все, щоб розлучити її з коханим. Він не пережив тої втрати... Тепер Єва повинна спокутувати цей гріх.

КВІТКА-ОСНОВ`ЯНЕНКО, Григорій. Конотопська відьма. Вибрані твори. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 384 с.

До збірки увійшли «Конотопська відьма», «Салдацький патрет», «Маруся», «Мертвецький Великдень» та ін. Твори будуть корисними учням, їхнім батькам та викладачам. Також у виданні запропоновано вибрані листи з листування Квітки-Основ'яненка і Шевченка.

КІНГ, Стівен. Під куполом / Стівен Кінг ; пер. з англ. та комент. О. Красюка. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 1024 с.

Легендарний майстер жахів Стівен Кінг написав безліч оповідань і романів, за якими було знято десятки кіно— і телефільмів. Його книжки перекладено 33 мовами, видано у понад 35 різних країнах. В усьому світі надруковано вже понад 300 мільйонів екземплярів його книжок. А тепер нас очікує захоплююче перебування «під куполом». Напередодні Гелловіна місто Честер Мілл у штаті Мейн невідома сила накриває прозорим Куполом. Навіть літаки розбиваються об цю енергетичну оболонку. Опинившись у замкненому просторі, хтось виявляє здатність до огидних злочинів, а хтось, на протидію цим покидькам, — до подвигів. Одному політикові навіть припала до душі ізольованість населення, яким тепер легко керувати. Тільки-от недовго триватиме ера його правління, адже сам Купол вороже налаштований щодо своїх заручників. Тож їхній час не просто обмежено. Він швидко спливає…

КІНГ, Стівен. Повна темрява. Без зірок. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля» , 2011. — 480 с. — Серія: Світові бестселери українською.

Усередині кожного з нас живе незнайомець! Нова книга короля жахів Стівена Кінга містить чотири недовгі, але вкрай динамічні твори! Це приголомшливі історії помсти і злочинів, які здаються невівворотними, — моторошні повісті, які назавжди вріжуться в вашу уяву... Ці оповіді лякають і заворожують!
Мирний фермер підмовляє дитину вбити дружину… Авторка детективів відчайдушно хоче помститися своєму ґвалтівникові, і її помста буде страшнішою за його злочин… Смертельно хворому чоловіку пропонують 15 років життя… Жінка дізнається, що її коханий — маніяк і вбивця. Вони живуть поруч із нами, і ми самі можемо стати ними.

КІНГ, Стівен. Темна вежа. Темна вежа VII / Стівен Кінг ; пер. з англ. О. Любенко ; худож. О. Семякін. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 880 с. : іл.

Заключна частина циклу! Щоб перемогти, Роланду і його друзям треба врятувати від загибелі письменника Стівена Кінга! Вони роблять це, але ціною життя одного з них. Роланд наблизився до Темної вежі сам, як і бачив це у снах. Стрілець робить останній крок і...

КОТЛЯРЕВСЬКИЙ, Іван Петрович. Енеїда. Наталка Полтавка. — Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 365 с. — (Шедеври на всі часи) (дод. наклад)

До видання увійшли найвідоміші твори Івана Котляревського «Енеїда» та «Наталка Полтавка».

КОТЛЯРЕВСЬКИЙ Іван, КВІТКА-ОСНОВ`ЯНЕНКО Григорій, ШЕВЧЕНКО Тарас, СТАРИЦЬКИЙ Михайло, КРОПИВНИЦЬКИЙ Марко, КАРПЕНКО-КАРИЙ Іван, ФРАНКО Іван, УКРАЇНКА Леся. Українська драматургія. Кращі класичні твори. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 480 с.

Ці драматичні твори найкращих класиків української літератури не потребують представлення: «Наталка Полтавка», «Сватання на Гончарівці», «Назар Стодоля», «Не судилось», «Дай серцю волю, заведе в неволю», «Сто тисяч», «Украдене щастя», «Лісова пісня».

КОЦЮБИНСЬКИЙ, Михайло Михайлович. Тіні забутих предків. Новели. — Харків: Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля”, 2011. — 352 с. : іл. (додат. наклад).

Десятки років ворогували два гуцульських роди — Палійчуки та Гутенюки. Але сталось так, що покохав Іван Палійчук красуню із ворожого роду — Марічку, якій судилося прожити коротке, але щасливе життя… Не міг без неї бути щасливим Іванко. Але він жив далі. Одружився. Був коханим. Дітей не було. Господарював. І шукав смерть, яка забрала в нього кохану.

РИДІНГ, Маріо. Кодекс майя / Маріо Ридінг. — Харків: Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля”, 2011. — 432 с.

Катастрофа 2012 року невідворотна, чи може?.. Адам Сабір, ризикуючи життям, знайшов втрачені пророцтва Нострадамуса, які збігаються з віщуваннями майя. Але він дізнався ще одне — в Храмі масок сховано ключ до порятунку людства. Несподівано до Сабіра приєднується Ламія. Довгі роки дівчина була членом таємної секти, яка служить самому дияволу і прагне знищити людство. Ламія дивом вціліла і вирвалася з порочного кола. Разом з Сабіром вона вирушає в небезпечну подорож, де ворогів часом важко відрізнити від друзів. Чи зможуть вони використати той єдиний шанс, який є у людства? Адже вороги переслідують їх...

СВІФТ, Джонатан. Мандри Ґуллівера : [для серед. шк. віку]. — Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 236, [16] с. : іл. — (Бібліотека пригод).

У всесвітньо відомому романі англійського письменника Джонатана Свіфта описано захопливі подорожі Лемюеля Гуллівера до різних фантастичних країн. Кумедні пригоди спершу лікаря, а потім капітана кількох кораблів нікого не залишать байдужими. Неперевершений майстер сатиричного жанру висміює людські вади і дурість, засуджуючи тиранію, брехню і лицемірство. Для дітей середнього і старшого шкільного віку.

ХОУКС, Джон Твелф. Золоте місто. Таємничий дар / Джон Твелф Хоукс. — Харків: Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля”, 2011. — 368 с.

Світовий бестселер! Брати Майкл та Ґабріел — мандрівники світами. Майкл обрав шлях влади, він хоче стати богом і, щоб забезпечити покірність людей, викрадає дітей. Ґабріел прагне зупинити брата, та сили його вичерпуються... Йому на допомогу приходять друзі і кохана. Але ціна за порятунок людства може виявитися надто високою.

ЕЛЕКТРОННІ КНИЖКИ:

БАКАЛЕЦЬ, Ярослава; ЯРІШ Ярослав. Із сьомого дна. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля”, 2011. — 400 с.

Диявол ніколи не спить! От і послав він трьох чортів в Україну, щоб сіяли ненависть і розбрат між козаками Богдана Хмельницького, які ще вчора воювали разом проти татарів і поляків. У фантастичному обрамленні реальні історичні особи оживають для боротьби з потойбіччям... Першу премію Всеукраїнського конкурсу "Коронація слова"— 2010 серед романів отримав текст "Із сьомого дна" про останні дні життя Богдана Хмельницького — його авторка Ярослава Бакалець зізналася, що надихнулася романом Ліни Костенко "Берестечко".

ГРАНЕЦЬКА, Вікторія. Мантра-омана. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля» , 2011. — 240 с.

Роман, в якому вибагливо переплетені містика у стилі Кінга та глибокий психологізм Дашвар.
Єва зробила все, щоб стати закінченим стервом. Вона живе лише для власного задоволення. Єдине, що не вписується в стиль її життя — сни. Щоночі до неї приходить таємничий Ловець Снів і умовляє стрибнути з даху. Та сліди від його пальців залишаються і після пробудження Єви.
Тільки смерть і «воскресіння» дозволяють зрозуміти, чому її теперішнє життя стало беззмістовним — колись вона була іншою, палко кохала. Але рідна мати зробила все, щоб розлучити її з коханим. Він не пережив тої втрати... Тепер Єва повинна спокутувати цей гріх.

ДАШВАР, Люко. РАЙ.центр. — Харків: Книжковий клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2011. — 272 с.

Помешкання в центрі мегаполісу, навчання в престижному виші, роман з багатієм — для провінціала то межа успішності, ніби опинитися в центрі раю. Але чи є в тому раю безгрішна душа. Бо тільки вона зможе побачити двох вояків гетьмана Петра Дорошенка, які пробудились через 340 років, щоб відшукати РАЙ.центр.

ДАШВАР, Люко. Село не люди [Текст] : [роман]. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 272 с.

Сюжет захопливий. Є село періоду 90-х із великою кількістю впізнаваних деталей, як от бартер олії на одяг у приїжджого торговця. Є любов (радше захоплення) 13-річної дівчини до 30-річного батька її однокласника. Є образи сексуально стурбованих підлітків, археологічно підкованих зайд та київського професора-українофіла з родиною і мопсом. Є фольклор (авторка знається на звичаєвому праві), містика (відьма присутня). Є смерті. Маємо повноцінний сільський трилер.

ДЕРЕШ, Любко. Намір! — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2011. — 272 с.

Головний герой — Петро Пяточкин — в 11 років вилазить на дерево і бачить там щось таке, що робить його память феноменальною. Тепер не потрібно вчитися, достатньо пробігти по діагоналі сторінку підручника, і він вже памятає урок. Про свій талант хлопець нікому не розповідає, йде час. Він починає нудитися, байдикувати і одного разу помічає, що його друзі — закінчені ідіоти...

КОРНІЙ, Дара. Гонихмарник. — Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля”, 2011. — 336 с.

У життя Аліни вриваються чари, яким вона не здатна протистояти, і кревний ворог Градобур — заклинач дощу. Щоб перервалася нарешті низка нещасть, що переслідують уже кілька поколінь її родину, потрібна жертва! Невже героїня покладе на вівтар вистраждане кохання до дивного юнака у чорному, що зветься Кажан? Кажан — Дводушник.
Треба мати дуже прозорливе, дуже українське серце, щоби побачити дводушників. Дара Корній — побачила. І не втаїла від нас, читачів, історію, у якій реальне життя переплелося з містикою українських легенд так логічно, що не повірити у це просто неможливо. Бо ми теж — частина легенд майбутнього, де не буде комп'ютерів і високих технологій, а тільки Людина, Любов і боротьба між Добром і Злом. Саме про Любов, про боротьбу між Добром і Злом роман Дари Корній «Гонихмарник». Ви читатимете, а над вами витатиме легкий вітерець справжньої української магії...

КВІТКА-ОСНОВ`ЯНЕНКО, Григорій. Конотопська відьма. Вибрані твори. — Харків: Вид-во: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 384 с.

До збірки увійшли «Конотопська відьма», «Салдацький патрет», «Маруся», «Мертвецький Великдень» та ін. Твори будуть корисними учням, їхнім батькам та викладачам.
Також у виданні запропоновано вибрані листи з листування Квітки-Основ`яненка і Шевченка.

Країна Мрій (Київ)

ВЕЛЛС, Герберт. Машина часу. — К.: Країна мрій, 2011. — ??? с. Серія «Золотий бестселер».

Поява романів "Машина часу" та "Війна світів" відкрила двері в фантастичні візії майбутнього, які (хто знає?) можуть стати реальністю. Головний герой "Машини часу", аматор-винахідник, сконструював машину часу, і ризикнув вирушити в подорож у майбутнє. Потік часу прискорився, з шаленою швидкістю закружляли навколо Землі Сонце та Місяць, змінюється обличчя планети, а наш герой опиняється в 802701 н.е.
Людська раса "еволюціонувала", розділившись на два види: життєрадісних і недалеких елоїв, що живуть в утопічній країні вічного свята і населяють поверхню планети, та звіроподібних морлоків, мешканців підземель… Чи вдасться нашому герою потрапити назад в Англію 1895 року, адже морлоки вирушили на полювання…
 
Верн, Жюль. 20000 льє під водою. — Київ: Країна мрій, 2011. — 464 с. — Серія: Улюблені книжки.

Мабуть, чимало вчених і винахідників обрали професію, начитавшись у дитинстві Жуля Верна, адже дитяче бажання стати такими сміливими та розумними, як і герої Жуля Верна, залишилося у багатьох на все життя. В одному з найпопулярніших своїх романів письменник яскраво змальовує розмаїття підводного світу. Він мріє про апарат, у якому люди зможуть занурюватися у морські глибини. Майже все, описане геніальним письменником, вже стало реальністю, але його творами, безсумнівно, захоплюватимуться ще багато поколінь.

ГАРРІСОН, Лізі. Школа монстрів : Роман для підлітків. — Київ: Країна мрій, 2011. — 256 с. — (Серія: Monster High).

Френкі Штайн усього п’ятнадцять днів, і народилася вона в лабораторії. А ще в неї зелена шкіра і роз’єми на шиї, крізь які вона має щодня підзаряджатися. Прикольно? А тепер уяви, як вона почувається серед звичайних п’ятнадцятирічних підлітків, які вважають її монстром! Але Френкі так легко не здасться: вона доведе однокласникам, що монстром бути круто! І більше ні їй, ні її товаришкам Дракулорі, Клодін Вовк, Лагуні Блакитній та Клео де Ніл не доведеться ховатися. Ласкаво просимо до Школи монстрів!

КОКОТЮХА, Андрій. Пророчиця / Андрій Кокотюха. – К.: Країна мрій, 2011. – 288 с.

"Пророчиця” — це кримінальний роман. "Дія твору відбувається у Конотопі. У романі є елементи містики. І якщо дія відбувається в Конотопі — зрозуміло, що це буде Конотопська відьма. Сюжет простий: загадкове вбивство і його розлідування. Ним займається людина, яка половину книги не просихає. Це мущина, який 5 років відсидів за чужі гріхи. Працював у міліції і якраз йшла боротьбу з корупцією. Попав від чистку, треба було комусь відсидіти. 2010-го "Пророчицю” на літературному конкурсі "Коронація слова” нагородили дипломом.

КОЛЛІНЗ, Сюзанна. У вогні. — К.: КМ Publishing, 2011. — 384 с.

Продовження роману Сюзанни Коллінз "Голодні ігри". Хай як неймовірно, та в Голодних іграх Катніс Евердін і її приятель-трибут з Округу 12 Піта Мелларк дивом перемогли. Начебто можна розслабитися й святкувати, адже Катніс нарешті повернулася додому, до родини й свого давнього друга Гейла. Проте вдома все перекинулося догори дриґом. Гейл тримається на віддалі. Піта зовсім її відцурався. До всього поширюється чутка, що перемога Катніс і Піти збурила повстанський рух у Панемі. Та чи згодна Катніс узяти на себе відповідальність за вогонь, який розпалила несамохіть? Чи готова вона до витонченої помсти Капітолія? Відгуки на роман: Роман «У вогні» не тільки не розчарував мене, а й перевершив усі мої очікування. Він яскравий, як і «Голодні ігри», проте ще більше тримає в напрузі, адже ви вже знайомі з героями, ви страждали разом із ними. Стефені Маєр.

МАЄР, Стефені. Господиня: Роман / Маєр ; Пер. з англ. О. Риди, У. Григораш. — К.: КМ Publishing, 2011. — 562 с.

Всесвітньовідома авторка «Сутінкової саги» виступила у новому амплуа: науково-фантастичний трилер "Господиня" не залишить байдужими ні прихильників фантастики, ні любителів мелодрами. Землю окупували прибульці — не з метою завоювати людство, а навпаки — позбавити його воєн, хвороб, нещасть. Оселяючись у головах землян, прибульці змушують їх по новому подивитися на життя. От тільки чомусь частина людства, а з нею — і Мелані Страйдер, воліють повернути собі стару добру землю з усіма її тягарями й неприємностями. І коли в головіМелані оселяється чужопланетна істота, ще не відомо, хто переможе в боротьбі двох душ...

МАЄР Стефені, КЕБОТ Меґ, МІРАКЛ Лорен, ГАРРІСОН Кім, ДЖАФФІ Мішель. Пекельні бали : Оповідання. — Київ: KM Publishing, 2011. — 256 с. — Серія: «Сучасний бестселлер».

Кожна дівчина чекає на шкільний бал з нетерпінням і острахом. А що як ніхто не запросить? А що як запросить не той? А що як на балу станеться таке, чого тобі не могло наснитися навіть у найстрашнішому нічному кошмарі? От раптом під час танцю ти виявиш, що кружляєш зі справжнісіньким янголом смерті — і він тут з'явився зовсім не для того, щоб тобі освідчитися... П'ятеро найвідоміших письменниць — Меґ Кебот, Лорем Міракл, Кім Гаррісон, Мішель Джаффі та, звісно ж, авторка «Сутінкової саги» Стефені Маєр — представляють збірку паранормальних оповідань, де сплелися в одне містика й кохання.

САФОН, Карлос Руїс. Володар Туману. Книга перша. — Київ: Країна Мрій, 2011. — 224 с.

Коли, підхоплена війною, родина Карверів змушена переселитися з міста в невелике селище на морському узбережжі, ні юний Макс, ні його старша сестра Алісія навіть не уявляють, які моторошні пригоди на них очікують. Та щойно вони облаштовуються в новому домі, де багато років тому сталася трагедія, і Макс випадково натрапляє на загадковий сад статуй, маховик неймовірних подій починає розкручуватися, і стримати його вже не зможе ніщо...
Карлос Руїс Сафон, один із найвідоміших сучасних іспанських письменників, автор світових бестселерів "Тінь вітру" та "Ігри янгола", своїм романом "Володар Туману" не розчарує найвибагливішого читача. Роман "Володар Туману" — перший твір із циклу містичних романів для підлітків, з якого починалася блискуча кар’єра письменника. Загальний наклад цього роману у світі та його продовження на сьогодні складає понад три мільйони примірників. Роман "Володар Туману" отримав літературні премії "Edebé" та "C.C.I.I. Award", а 2010 року був названий найкращим твором для підлітків за версією "YALSA".

СТОКЕР, Брем. Самоцвіт семи зірок. — К.: Країна мрій, 2011. — ??? с. Серія «Золотий бестселер».

Рубін надзвичайної величини, що нагадує кольором кров, освітлену сонцем, з вирізаними всередині сімома зірками, кожна з сімома променями ...
Мумія, на грудях якої лежить семипала кисть кольору слонової кістки, зі шрамом на зап'ясті, з якого сочиться кров .....
Люди, що намагаються осягнути закони, що правлять світом йогів і людей ...
Все це — елементи містичної всесвіту, вибудованого уявою Брема Стокера, письменника, який створив знаменитого графа Дракулу.
 
Літопис-ХХ (Київ)
 
Чайка, Галина. Королева ночі, або Іспит коханням : новелла з фантаст. забарвленням / Галина Чайка ; [худож. Ганна Мокієнко]. - К. : Літопис-ХХ, 2011. - 47 с. : кольор. іл.

Махаон-Україна (Харків)

ДІККЕНС, Ча́рлз. Різдвяна ялинка / Чарлз Діккенс. — К.: Махаон-Україна : «Азбука-Аттикус», 2011. — 208 с. — Серія: Книги нашого дитинства.

Розповідаючи у «Різдвяній пісні у прозі» історію скнари й відлюдника Ебенезера Скруджа, якому гості-духи допомагають осягнути справжній зміст Різдва Христового, Діккенс у жвавій, доступній манері ніби звертається із посланням доброї волі до всього людства. У оповіданні «Різдвяна ялинка» письменник яскраво відтворив радощі вікторіанського Різдва. Ці твори моментально стали сенсацією. Книжка справила вплив на укріплення різдвяних традицій і назавжди лишилася для читачів нерозривно пов’язано з цим чудесним святом. Розкішні ілюстрації Роберта Інґпена, доповнюючи текст, роблять пропоноване видання незабутнім.

ФУНКЕ, Корнелія. Відчайдух. Кам'яне тіло. — К. : Махаон-Україна, 2011. — 384 с. : іл. — Серія: Фентезі.

"Дзеркало відкриється тому, хто себе не побачить"...
Таку записку знаходить дванадцятирічний Якоб у кабінеті свого безслідно зниклого батька і, як і Аліса з книжки Льюїса Керролла, потрапляє в Задзеркалля.
Якоб чудово освоївся в цьому казковому світі, цілком відповідаючи своєму прізвищу Відчайдух.
Ставши шукачем скарбів — кришталевого черевичка Попелюшки, скатертини-самобранки, чарівного годинника — він смертельно ризикує, та тільки таке життя вважає справжнім.
Але одного дня до дзеркала в батьківському кабінеті підійшов його молодший брат. І тепер Якоб мусить дбати не лише за свою відчайдушну голову. Йому треба врятувати від закляття Темної феї брата, який повільно, але невідворотно перетворюється на камінь — не лише тілом, а й душею.
Якоб має визначитися, що для нього найважливіше у житті…
Химерний світ, вигаданий та проілюстрований відомою німецькою письменницею, здається реальним, як реальні сприймаються також казкові й міфологічні герої.
Категорія: Новини видавництв - 2011 | Переглядів: 1890 | Додав: argo-unf | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзі сайту
  • українська космічна поезія
  • сторінка письменника-фантаста
  • Олексія Кацая
сторінка письменника-фантаста
Віктора Савченка
персональний сайт
письменника-фантаста
Віктора Савченка
сайт письменника-фантаста
Ігоря Желема
сайт письменника-фантаста
Олекси Палійчука
письменника-фантаста
Олександра Левченка
письменника-фантаста
Тимура Литовченка
сайт україномовного мережевого
перекладу фантастики
україномовний сайт-дайджест
сучасної короткої фантастики
сайт Київського клубу
любителів фантастики
україномовний сайт мережевого конкурсу
фантастичних оповідань
інформаційно-літературний сайт
сайт журналу подорожей, пригод та фантастики
Статистика

Онлайн всьго: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Аргонавти Всесвіту © 2024